• FIT-PALE

Na e galue i ou vae a'o e toleniga?
O le toʻatele o tagata e taulaʻi atu i aʻoaʻoga a le tino pito i luga, ae le amanaʻiaina le atinaʻeina o le vaega maso o le tino maualalo. O le atinaʻeina o muscular o vae e fuafua ai le malosi o vae pito i lalo ma fuafua ai le atinaʻeina o le laina atoa o le tino. Afai e vaivai tele maso o ou vae, o lou malosi atoa o le a le malosi tele.

faamalositino malosi 1

Talu ai o le tele o gaioiga faʻamalositino e manaʻomia le galulue faʻatasi o vae pito i lalo, o le malosi e le faʻataʻitaʻiina vae, e le mafai ona e faʻaauau pea ona talepeina le mamafa pe a e faia le nofoa lomitusi ma toso malosi toleniga. Afai e te le faʻamalositino ou vae, o le a le lelei le mautu o lou vae pito i lalo, o le a vaivai le malosi o le pa o lou tino, ma o le a le lelei lau taʻalo pe a taʻalo i taaloga polo. Afai e te le galue i ou vae, e te pipii pe a e fauina maso.
faamalositino malosi 2

Aʻo aʻoaʻoina le malosi, e tatau ona tatou gauai atu i aʻoaʻoga vae, tausia 1-2 taimi i le vaiaso aʻoaʻoga vae, e mafai ona e seleseleina ni faʻamanuiaga:
1, malosi sili atu aʻoaʻoga vae e mafai ona faʻaleleia le faʻaogaina o le testosterone, fesoasoani ia te oe e faʻaleleia atili maso, suilapalapa ma puimanava vaega maso o le a mulimuli i le atinaʻe, faʻaleleia le atinaʻeina paleni o le tino.
2, faʻamalosi atili aʻoaʻoga vae e mafai foi ona fesoasoani ia te oe e faʻaleleia ai le malosi o vae pito i lalo, e aloese ai mai le fatu ma le leai o se malosi, o le ae maua se tafega tumau o le malosi, malosi ma le malosi faaletino o le a sili atu ona tele, faʻagesegese lelei le matua. o vae.
faamalositino =3

3, faamalositino atili vae, tuu vae e atiina ae, aloese mai luga-mamafa, vae e pei o le ata o moa manifinifi. O le a sili atu le malosi o vae, o le a sili atu le malosi o sooga, o le a faʻaleleia atili le agavaʻa o vae pito i lalo, ma o le a sili atu le maualuga o le gaioiga.
4, faamalositino atili vae, vae o le vaega tele maso o le tino, vae atinae o le a faateleina ai foi tulaga metabolic o le tino, fesoasoani e taofia le faaputuputuina o le gaʻo, gaʻo mu ma le faʻaleleia lelei o le a sili atu ona lelei.

 faamalositino malosi 4

O aoga o aʻoaʻoga vae e manino lava, ae o loʻo i ai le mafuaʻaga e fefefe ai tagata. O le tiga o le faʻataʻitaʻiina o vae e sili atu le malosi nai lo isi vaega, i ni nai aso talu ona faʻataʻitaʻi vae, o le ae lagona le vaivai o vae, savali vaivai e pei o le laa i luga o le cotton, lea e afaina ai le olaga i aso uma, lea e filifili ai le tele o tagata e aloese mai le faataitaiina o vae.
Ae ui i lea, o le a faʻatauaina e le tagata matua o le tino malosi le aso o toleniga vae, aua latou te iloa o le aʻoga vae e mafai ona fesoasoani ia i latou e faʻaleleia atili le malosi faaletino ma faʻaleleia foliga. O lea, ua e amata galue i ou vae?
ata

 faamalositino malosi 5

Malosi fa'asaienisi a'oa'oga vae? Faasoa se seti o metotia aʻoaʻoga maso vae, ma amata! (O le vaega mumu o loʻo faʻaalia ai le vaega maso ua aʻoaʻoina)
Gaioiga 1: Squats Barbell
Fai 10-15 toe fai mo seti 3-4
ata

 faamalositino malosi 6

Squats i luga o lona fatafata
Gaioiga 2, vae tasi le dumbbell
Fai 10 squats i itu taʻitasi ma 3-4 seti o toe fai

faamalositino malosi 7

Gaioiga 3. Side squat
Fai 10-15 toe fai i itu taʻitasi mo seti 3-4

faamalositino malosi 10

Fa'amalositino lunges itu. Fa'amalositino lunges itu
Ga'i 4: Fa'a'au'au pa
Fai 10-15 toe fai i itu taʻitasi mo seti 3-4

faamalositino malosi 11

Laasaga 5: Tulaga Dumbbell
Faia le 10 i le 15 si'i povi mo le 3 i le 4 seti

faamalositino malosi 12
I le amataga o aʻoaʻoga vae, e mafai ona tatou faʻaauau le taimi o toleniga i le 3-4 aso. O le tagata fou e amata i se mamafa maualalo, ma faʻatasi ai ma le masani o le gaioiga ma le fetuunaiga o maso, ona mafai lea ona tatou faʻateleina le mamafa ma faʻatino aʻoaʻoga maualuga e tuʻuina atu ai maso sili atu le faʻaosofia.


Taimi meli: Sep-11-2024