• FIT-PALE

Ua e masani i le toso i luga?

O le toso i luga o se faʻamalositino sili ona aoga e galue ai lou tua, lima ma le tino, faʻaleleia le malosi ma maso maso, ma faʻapipiʻiina lou tino.

E le gata i lea, e le pei o le aʻoaʻoina o se vaega e tasi e pei o le siisii ​​mamafa, tosoina i luga aʻoaʻoga e mafai ona faʻaleleia le faʻamaopoopoina o le tino atoa ma le malosi o le taʻaloga, ma faʻaleleia atili le taʻaloga afeleti.faamalositino malosi 1

 

E fa'afefea ona fai se toso i luga masani?

Muamua, e suʻe se pa, o le maualuga e tatau ona saʻo lou lima, mulivae mai le eleele pe a ma le 10-20 cm.

Ona, uu le pa ma ou alofilima e faasaga i fafo ma ou tamatamailima e faasaga i luma.

Mana'i, fa'amau lou tino, ona toso lea i luga se'ia o'o lou auvae i luga o le pa, a'o mānava.

Mulimuli ane, alu ifo lemu ma toe manava.

O le toso i luga o gaioiga anaerobic e le manaʻomia ona faʻamalositino i aso uma, faʻaauau le taimi o toleniga i isi aso uma, 100 i taimi taʻitasi, lea e mafai ona vaevaeina i le tele o le 'aiga o le afiafi.

faamalositino faamalositino 2

 

O le a la le aoga o le faia o le 100 toso i luga i isi aso uma?

O le faia o le 100 toso i luga i le aso mo se taimi umi e mafai ona faʻateleina ai le maso maso ma le malosi, faʻaleleia le faʻatulagaina o le tino ma le mautu, ma faʻaleleia ai le taʻaloga afeleti.

E le gata i lea, o le pipii atu i toso i luga e mafai foi ona faʻaleleia le toto, faʻamalosia le gaioiga o le cardiopulmonary, faʻaleleia le puipuiga ma puipuia faʻamaʻi faʻamaʻi, ma faʻaleleia a latou lava faʻasologa o le soifua maloloina.

faamalositino =3

I se faapuupuuga, ia faia le toso i luga, ia gauai atu i le faasolosolo malie o le faateleina o le aofaʻi o aʻoaʻoga, e pei o le: amata mai le toso maualalo, faʻaleleia lemu le malosi o maso, ona faʻatino lea o toleniga masani, ina ia sili atu lou pipii i ai. ma aloese mai le fiu o le afa.


Taimi meli: Me-22-2024