• FIT-PALE

O alii e fia maua se lima kirin, ma o le biceps ma triceps o maso o lima pito i luga e masani ona tatou faasino i ai, ae o se tasi foi o faailoga autu o le malosi ma le malosi o le lima pito i luga.

 11

Afai e te manaʻo e maua se lima unicorn, faʻaopoopo i masaniga lelei o meaʻai, o le auala faʻamalositino saʻo e taua foi.O faamalositino nei e 6 biceps ma triceps e fesoasoani ia te oe e vaneina ai maso malolosi o le lima pito i luga.

Gaioiga 1. Pi'u Dumbbell

22

Curls o se faʻamalositino masani mo le biceps ma o se tasi o gaioiga sili ona taua.Uu i lima uma e lua, fa'asa'o lou tino ma si'i i luga le pito i luma o ou ogavae i ou tauau, ona fa'au'u malie lea i lalo.Toe fai 10-12 taimi i seti mo seti 3-4.

信图片_20230818160505

Fa'atino 2. Punu ma fa'aloloa tua o le ua

O le fusi ma le faʻalauteleina o tua o le ua o se tasi lea o faʻamalositino masani e faʻamalositino ai le muscle triceps.Nofo i luga o se nofoa mafolafola, uu le pa i lima uma e lua, tuu le pa i tua o le ua, ona tulei lea o le pa i luga i le ulu, ma faasolosolo malie i lalo.Toe fai 8-10 taimi i seti mo seti 3-4.

信图片_20230818160505_1

Gaioiga 3. Toso i lalo le maea

Muamua, tu i luma o le masini maea ma ou vae i le lautele o tauau ma tulivae teisi, uu pito uma e lua o le maea i ou lima ma ou alofilima faʻasaga i luga ma ou lima saʻo, ma faʻaaoga le malosi bicep e toso ai le maea i lalo seia oʻo. o ou lima e punou i se tulaga 90-tikeri.I le taimi o lenei faagasologa, o le a oʻo mai foi le triceps e fesoasoani ia te oe e faʻamaeʻa le gaioiga.

A'o punou ou lima ile 90 tikeri, fa'agasolo malie lau biceps ma fa'ataga le maea e toe fo'i malie ile tulaga amata.Toe fai 10-12 taimi i seti mo seti 3-4.

Ga'i 4. Tu'i i luga vaapiapi

信图片_20230818160505_2

O lenei gaioiga o le a fesoasoani ia te oe e faʻateleina le malosi ma le mautu o ou lima, faʻamalosia atili ai ou maso ma leai ni foliga.

Muamua, tu i luga o le fola ma ou lima i le lautele o tauau ma tamatamailima e faasaga i luma.Pi'u ou tulilima ma fa'agasolo malie i lalo i le fola seia latalata lou fatafata i le fola.A latalata lou fatafata i le eleele, tulei lemu lou tino i luga ma toe foi i le tulaga amata.

I lenei faagasologa, e tatau ona faatumauina le vevesi o le biceps ma triceps, ina ia mafai ai ona sili atu lou faʻamalositinoina o le maso.Toe fai 8-10 taimi i seti mo seti 3-4.

Gaioiga 5. Toso i luga

信图片_20230818160505_3

O le toso i luga o se faamalositino masani lea e galue ai maso o lima pito i luga ma tua, ma e lelei foi mo le fausiaina o triceps.Tu i luma o pa e le tutusa, uu le pa i lima uma e lua, ma toso lou tino i luga malosi seia oo ina sili atu lou auvae i luga o le pa, ona tuutuu malie lea i lalo.Toe fai 6-8 taimi i seti mo seti 3-4.

Fa'agaoioi 6. Lomi nofoa fa'atau

信图片_20230818160505_4

O le nofoa fa'atauva'a o se tu'ufa'atasiga o fa'amalositino e fa'amalositino ai maso lona lua ma triceps ma maso fatafata.Ta'oto i luga o le nofoa lomitusi, uu le pa i lima uma e lua, ma tulei le pa mai lou fatafata i ou lima sa'o, ona tuutuu malie lea i lalo.Toe fai 8-10 taimi i seti mo seti 3-4.

E ala i le tu'ufa'atasiga fa'atulagaina o gaioiga e 6 o lo'o i luga, e mafai ona e fa'amalositino atoatoa le biceps ma triceps, ma fesoasoani ia te oe e vaneina se lima malosi ma le malosi o Kirin.

 


Taimi meli: Aukuso-18-2023