• FIT-PALE

O se vaega o aʻoaʻoga faʻalautele i aso uma, e le gata o se gaioiga faʻaletino faigofie, ae o se ata o le olaga, o se sailiga faifaipea o le soifua maloloina ma le matagofie.

faamalositino malosi 1

O le fa'aloaloa 10 i le 15 minute i le aso e mafai ona maua ai ni fa'amanuiaga taua se valu, e pei o se leoleo soifua maloloina e le vaaia, puipuia le leoa o tatou tino.

Muamua lava, o le faʻalauteleina o aʻoaʻoga e mafai ona faʻaleleia atili ai le fetuutuunai o le tino, faʻaleleia atili maso ma sooga i le gaioiga, faʻaitiitia le tiga ma le faʻavauvau e mafua mai i le malo.E pei o le tui o le lubricant i totonu o le tino, e tumu ai sela uma i le malosi.

Lona lua, a'oa'oga fa'aloaloa e mafai ona fa'amama ai le vaivai o maso ma le le mautonu.A maeʻa se aso o galuega poʻo suʻesuʻega, o tatou maso e masani ona lagona le vaivai, i le taimi nei e faʻaloloa lelei, e pei o se massage malu mo maso, ina ia latou maua le malologa atoatoa ma malolo.

faamalositino malosi 1

Tolu, o a'oa'oga fa'alo'alo e fesoasoani fo'i e fa'aleleia le paleni ma le mautu o le tino.E ala i le fa'aloloa, e mafai ai ona tatou lagona lelei vaega uma o le tino, ina ia mafai ai ona tatou mautu ma fa'alelei i le olaga i aso faisoo.

Lona fa, faʻalauteleina aʻoaʻoga e mafai foi ona faʻaleleia le toto, fesoasoani i le tino e faʻaumatia otaota ma toxins vave, faʻaleleia e aloese mai faʻafitauli, tausia le tino mama ma maloloina, o le a sili atu le lelei o le paʻu.

Lona lima, o a'oa'oga fa'aloloa e iai fo'i se sao taua i le puipuia o manu'a i ta'aloga.E ala i le faʻaloloa, e mafai ona tatou lapataia muamua le vaivai o maso ma le vevesi, ma aloese ai mai manuʻa faʻafuaseʻi i le taimi o faʻamalositino.

faamalositino malosi 2

Ono, a'oa'oga fa'aloaloa e mafai ona fa'aleleia atili ai lo tatou tu'u ma fesoasoani ia i tatou e fausia se tu sa'o ma sa'o.Vaʻai faalemafaufau e ala i se faasologa o gaioiga faʻaloloa, e faasolosolo malie ona malolo o tatou maso ma faʻalelei ma saʻo o tatou tu.O lenei suiga e le gata ina tatou foliga lelei i fafo, ae tatou te lagona le mautinoa ma le malosi i totonu.

Lona fitu, o le fa'aloloa e mafai fo'i ona fa'aleleia atili le lelei o le moe.Ina ua mavae se aso pisi ma le vaivai, o loo i ai pea o tatou tino i se tulaga o le atuatuvale pe a tatou taooto i moega i le po.

I le taimi nei, o se seti o faʻamalositino e pei o se ki e mafai ona tatala le faitotoʻa o le malologa loloto i totonu oo tatou tino, ina ia mafai ai ona tatou toe faʻaleleia atili le malosi i le moe ma faʻafeiloaʻi le aso fou.

faamalositino malosi 1 faamalositino =3

Ma le mea mulimuli, o faʻamalositino faʻalautele e iai le aafiaga faʻapitoa o le faʻafilemuina ma le faʻaleleia o lagona.Pe a tatou lagona le popole ma le popole i o tatou olaga pisi, o se seti o faamalositino e mafai ona pei o se vailaau lelei e aveesea ai lo tatou popole ma toe maua ai lo tatou filemu ma le toafilemu.A tatou i ai i le faagasologa o le faʻalauteleina, manava loloto ma malolo, e pei o le lalolagi atoa ua filemu ma matagofie.


Taimi meli: Apr-02-2024